Golfe Juan

Golfe Juan, aan de middelandse zee, is gelegen tussen Cannes en Antibes-Nice, heeft een dorps gevoel maar je bent makkelijk en snel in beide steden met hun winkels en vertier.

Het dorp zelf, m.n. het oude wijkje waar het appartement zich bevind, is een beetje à la Monmartre Parijs, met zijn couleur locale, fijne restaurantjes, bars en winkels (Leonidas ertegenover, (bio)superettes, bakkertjes). Aan de haven kan je ook goed eten en over de boulevard flaneren, en op de stranden zijn er in de zomer diverse cabanes voor een snack en drankje. Anderhalf uur het binnenland in is het prachtige natuurgebied van de Georges du Verdon, mooi voor een dagtrip.

Kaartje departement 06 - Alpes-Maritimes

Golfe Juan (06220 Vallauris, in de Alpes Maritimes) is goed bereikbaar vanaf het vliegveld van Nice (19.6 km), de trein stopt om de hoek van het appartement. In het gebouw naast het appartement is een parkeerplaats beschikbaar.

Golfe Juan ligt in de gemeente Vallauris in het département Alpes-Maritimes, nummer 06, tegen de Monegaskische en Italiaanse grens aan.